2020-11-09 07:42:36• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - A megfontoltság legyen a nap kulcsszava

Napi horoszkóp november 9-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold még az Oroszlán jegyében jár reggel, és kellő lendületet biztosít a hét kezdéshez. Ha összejön egy társulás, anyagilag is megtalálja a számítását. Több előnyös üzletet köthet, és rögtön ragyogó kedve támad.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Csak akkor várhatja el, hogy a munkatársai és a családtagjai azt csinálják, amit szeretne, ha pontosan és számukra is érthetően megfogalmazza az igényeit. Ellenkező esetben viszont sok félreértéssel kell számolnia.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Még a főnökeit is meglepi azzal, milyen kreatív: bebizonyosodik, hogy ötletei és megoldási javaslatai alkalmasak a felmerülő problémák megoldására. Ne hagyja magát lerázni, ragaszkodjon az álláspontjához.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Olyan gonddal szembesülhet ma, amit nem tud kezelni. Mindegy, hogy praktikus dologról vagy lelki kérdésről van-e szó, ne féljen szakértői segítséget kérni, ha úgy érzi, egyedül képtelen megoldani egy problémát!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Bár nyugalomban telik a reggel, egy váratlan e-mail megváltoztatja az eseményeket. Olyan híreket hall régi ismerőseiről, hogy azonnal segítségükre akar sietni. Legyen egy kicsit megfontoltabb, mérje fel a beavatkozás hatásait!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ha boldogulni akar, akkor nem csak a munka nehezét kellene megfognia, hanem ügyesen is kell taktikáznia. Most még az egyedülállók Szüzek sem tárhatják fel a világ előtt új kapcsolatukat, mert szerelmük erősen kötődik valakihez, és egyelőre nem tudja eldönteni, kettőjük közül kit válasszon.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Egy különlegesen csábító ajánlatot kap, olyat, ami több kihívással, viszont több pénzzel is jár a jelenlegi munkájánál. Vajon megéri, ha kevesebbet lehet miatta a családjával?


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Valami pletyka folyik a háta mögött a munkahelyén. Helyesen tenné, ha utána járna. Persze csak okosan, hátha nincs is semmiféle alapja aggodalmának. Feleslegesen ne gyanúsítgasson senkit!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Oroszlán-holddal indítjuk a hetet, ami kellő tetterőt biztosít a Nyilasnak. Egy közeli munkatársának szüksége van önre, de sajnos előfordulhat, hogy zsákutcába fut be a kedves kolléga. Ettől függetlenül segítsen neki - ennyit megtehet...


Bak: XII. 22. - I. 19.

Érdekes titkot tud meg az egyik munkatársáról. Majd szétfeszíti az információ, alig várja, hogy elmondhassa valakinek a dolgot. Pedig jobban tenné, ha mélyen hallgatna róla, mert sok bonyodalom származhat belőle, ha illetéktelen fülekbe jut az információ.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Több lehetőség is „szembejön” önnel ma. Mindegyik vonzó, ezért nehezére esik választania közülük. Döntsön amellett, amelyikre nem áll, hogy túl szép ahhoz, hogy igaz legyen! A megfontoltság legyen a nap kulcsszava!


Halak: II. 19. - III. 20.

Ha nem vigyáz, könnyen konfliktusba kerülhet. Hajlamos ugyanis elfojtani indulatait azokkal szemben, akik ténylegesen bosszúságot okoznak önnek, hogy aztán másra zúdítsa az egészet a legkisebb hiba miatt is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: